Scent Marketing

Canada Goose Pictures

Written by Neutral Scent Marketing Author, on April 24th, 2014

De alomtegenwoordige Canadese gans is één van de bekendste vogels in Noord-Amerika. staat en de Canadese provincie op een bepaald moment van het jaar of een ander.

Canada ganzen aan te passen aan vele habitats en kunnen gedijen waar grassen, granen of bessen zijn beschikbaar. Vanwege de wisselende weersomstandigheden, de vestiging en de landbouw patronen, hebben veel Canada (niet ‘Canadees’) ganzen begonnen om hun migraties te veranderen. Kenmerkend is dat de vogels zomerverblijven in het noorden van Noord-Amerika en het zuiden vlogen toen koud weer aangekomen. en Mexico. Andere Canadese ganzen zijn geworden permanente inwoners van parken, golfbanen, in de voorsteden subdevelopments, en andere menselijke habitats in een groot deel van Noord-Amerika. In sommige gebieden, zoals luchthavens, ze zijn zo talrijk dat ze worden beschouwd als een last. Slechts 50 ganzen kan produceren twee en een halve ton uitwerpselen in een jaar.

Wanneer de vogels migreren, vormen ze indrukwekkend en aërodynamische ‘V formaties.’ Ze kunnen dekken 1.500 mijl (2.400 kilometer) in slechts 24 uur met een gunstige wind, maar meestal reizen in een veel meer ontspannen tempo. Deze luidruchtige groepen toeteren hun weg langs gevestigde paden die onder meer aangeduid als ‘rustplaatsen.’ Deze sociale vogels blijven in koppels het hele jaar door, canada goose bodywarmer http://www.canadagoose12.top behalve tijdens het nestelen.

Canadese gans de bevolking vertegenwoordigen een succesvolle bescherming van dieren in het wild programma dat afnemende aantallen in het begin van de 20e eeuw nieuw leven ingeblazen. De vogels werden bewaakt door de wet en zelfs opnieuw in sommige gebieden waar hun aantallen laag was geworden. Vandaag zijn de ganzen zijn een populair spel vogel, en een aantal beheer zorgen centrum op het houden van de bevolking in toom vanwege hun nadelig effect op gewassen.

Canada Goose Overleeft Geschoten Met Pijl

ambtenaren Wildlife gevangen een Canadese gans die in het Kentucky Horse Park had gegeten en bezocht boerderijen in de buurt na te zijn neergeschoten door een pijl.

De gans werd gespot 28 september met de pijl uitsteken van zijn lichaam. De pijl blijkbaar gemist vitale organen; de vogel was in staat om te zwemmen en vliegen ondanks het.

‘We ‘re blij dat hij’ is hier, waar hij’ s relatief veilig, ‘Cindy Rullman van het Horse Park vertelde de Lexington Herald Leader.’ Hij ‘is niet zo kwetsbaar voor roofdieren hier.’

De vogel werd gevangen woensdagmiddag door het voeren van deze stukjes brood geladen met een verdovingsgeweer. Na ongeveer drie uur, het groeide suf genoeg te vangen.

Werd gewikkeld in een handdoek en tape en naar een dierenarts Lexington voor het verwijderen van de pijl en kregen een ronde van antibiotica.

Staats-en federale wildlife ambtenaren werkten samen aan het vangen, omdat Canada ganzen worden beschermd door de wet Bird Verdrag trekkende. Schieten een buiten het seizoen kan resulteren in een gevangenis straf, hoge boetes of beide.

Clay Smitson, een eigen land wildlife bioloog voor de Kentucky Department of Fish and Wildlife Resources, zei dat hij optimistisch was dat de gans zou worden uitgebracht in een paar dagen.

Leave a reply

Post Comment
Connect with us