Scent Marketing

Föreslagna ändringar fiske

Written by Neutral Scent Marketing Author, on October 23rd, 2012

Politi New YorkTV och MediaWeatherialsLetters till Adam ZyglisState

Föreslagna Fishing Regs mötes 4 oktober

Tillståndet ’s Department of Environmental Conservation (DEC) har meddelat föreslagna förändringarna av sötvatten sportfiske regler över New York. Tidsfristen för att kommentera de föreslagna ändringarna är oktober 7. 12233 4753.

Medlemmar i december Region 9 fiskeri villkorade, inklusive Don Einhouse, canada goose expedition parka Jason Robinson och Mike Clancy, kommer att vara på plats för att samla några personliga insikt dessa förslag på tisdag, Oktober De kommer att delta i detta informella möte att svara på frågor och registrera din input . Av särskilt intresse är förslaget att utvidga Lake Erie och biflöden bas säsong 20 tum minsta storlek, en fisk dagligen gräns i maj och juni till 1 december genom början av ordinarie bas säsongen tredje lördagen i juni.

Parker Announce Island Waterfowl Blind Ritningar

Staten ’s Office of Parker, rekreation och Historic Preservation meddelade i veckan att lotteriet ritning för den första halvan av den kommande sjöfågel säsongerna har planerats för Beaver Island State Park. Detta kommer att omfatta persienner finns på Beaver Island State Park, West River . Parkway, Strawberry Island och Motor Island Drar är tänkt för varje måndag, onsdag och fredag ​​början 21 oktober och fortsätter genom December 2. 22 genom 4 december, kanadagås säsongen är 22 oktober genom December 17. Förfarande för kanadagås säsong från 5 december 17 kommer att vara samtals ins endast på tisdagar och fredagar. Ring ins börjar på december och middagstid genom att ringa 773 2010. för att delta i lotteriet måste jägare uppvisa giltig jaktkort, anka stämpel, bevis på en sjöfåglar identifiering kurs och registrering i Harvest informationsprogram. för mer information, kontakta 773 3271 under normal kontorstid.

För Waterfowl ungdoms Hunt Weekend 1 oktober två, kommer ritningen att ske september

Jägare Nödvändiga för Bowhunter Sighting Log

Med öppningsdagen av den södra zonen tidigt bågskytte säsongen set för oktober Loggen kommer att innehålla en dagbok av bowhunting aktivitet, inklusive antalet djur sett. Andra djur befolkningen nummer kommer också att följas. Var noga med att ange ditt namn, adress och tillbaka tag nummer, vilka län man jagar i, och om du ‘ve deltagit i en studie liknande förut. Det krävdes jägare i början bågskytte säsongen (första 15 dagarna) och den sena bågskytte / mynningssäsongen i södra zonen att jaga antlerless bara whitetails. Samma impopulär drag av december mötte mycket motstånd. det bidrog till dessa förordningar som upphävdes 2016. Men december kunde inte dra dessa förändringar förordningar från NY jakt och fångst guide innan det gick att skriva ut. Dessa regler har återgått till att tillåta jägare att ta en bock under de första 15 dagarna i början bågskytte säsongen, sen bågskytte säsongen och mynnings säsongen i de utvalda områdena. hemsidan och hem skärm har en ny, visuell design uppbyggd kring stora berättelser, heta ämnen och de senaste nyheterna och underhållning. Vi gjorde berättelser och bilder laddas snabbare så du väntar mindre. den nya webbplatsen fungerar på mobiler, surfplattor, bärbara och stationära datorer samma upplevelse överallt. Bakom det hela är den största nyhetsredaktion i Upstate New York.

Leave a reply

Post Comment
Connect with us