Scent Marketing

En damm bortgång Ledare

Written by Neutral Scent Marketing Author, on July 16th, 2012

Nedläggningen av Heavenly Waters damm utanför Tollgate Road, som gränsar till helgens Harford County Farm Fair grunder i Bel Air, är inte oväntat. Det är inte heller nödvändigt.

Under de senaste fyra åren eller så, har dammen läckt och dess ägare, Harford County regeringen har valt att inte reparera den. canada goose väst herr Oavsett om det är värt att fixering är en bedömningsfråga, och de enda yttranden som betyder de förvaltningar tidigare länsledningen, David R. Craig, och den nuvarande, har Barry Glassman sa att det inte är värt det.

Så istället för att tömma dammen, fastställa det och påfyllning det, som gjordes för några år sedan i en väl synlig projekt på lokal damm i Church, det kommer att elimineras. Länet har istället godkänt bryta Heavenly Waters dammen södra vallen, låta resten av vattnet rulla ut och sedan med strömmen som matas dammen flödet genom området på ett mer naturligt tillstånd.

Planen är den del av strömmen skulle skapa ett våtmarksområde som, läntjänstemän säger, skulle vara miljömässigt fördelaktigt. Kanske, men skulle inte bevara damm befintliga ekosystem vara miljömässigt fördelaktigt, också?

Hur som helst, under övergången från dammen för att strömma, det är en sorglig ser lera hål.

Det är inte en fråga om pengar, även om länsstyrelsen har alltid ekonomiska begränsningar, eftersom Harford historien lär oss något annat.

Heavenly Waters Pond ALLAN Vought AEGIS PERSONAL / Baltimore Sun

En kanadagås familj fotograferades på stranden av Heavenly Waters Park damm i början av maj 2013.

En kanadagås familj fotograferades på stranden av Heavenly Waters Park damm i början av maj 2013.

(ALLAN Vought AEGIS PERSONAL / Baltimore Sun)

När en länsledningen tar en glans till ett projekt, det kommer att bli gjort och ekonomi kommer att redas ut senare. Det har varit så sedan charter regeringen började i Harford County 1972. Oavsett om det är en ny jordbruks center eller köpa vattnet, eller en skola byggs i en gynnad plats, har de senaste fyra plus decennier visat att vad ett län ledn vill, ett län ledn blir.

Tyvärr, för dem som har vuxit förtjust i den himmelska vatten damm, varken Glassman eller Craig eller deras omgivning kunde se värdet av att bevara denna underbara lilla plats i naturen.

Leave a reply

Post Comment
Connect with us