Scent Marketing

Canada gjess forårsaker elendighet

Written by Neutral Scent Marketing Author, on May 10th, 2010

Canada gjess forårsaker elendighet for Finsthwaite bønder From The Argus

Rundt 150 av fuglene har spist gress til bakken, samt fôret lagt ut for sau på John og Ruth Hesketh er farm.Mr og Mrs Hesketh har eid 55 mål store området i 25 år, og sier de problemer de har opplevd i løpet av det siste året har forverret på grunn av det økende antall Canada geese.The fugler har også vært i stand til å jage lammene unna mat på grunn av sin større størrelse. Vi er så mye naturvernere som noen andre, og vi gjør ikke ønsker å se disse fuglene skutt, men vi kan ikke fortsette på denne måten, sa fru Hesketh.» noen Canada gjess er ikke et problem, men når det er hundrevis av dem, http://www.goosecoat.top
canada goose jakke så noe må gjøres med det. Neste år vil det være dobbelt så mange? Hvem vet? Jeg er fornøyd med at Mr. og Mrs. Hesketh ikke ønsker gjess skutt, men hvis de er conservationalists hvorfor har de ikke undersøkt hvordan å flytte og redusere gjess? Det er alle her på internett. De kunne få støtte fra Canada geese samfunn og følger 3 enkle trinn ansatt i Stratford upon Avon. en av de mest effektive måtene var å sette gule flytevester, sette hundene på fører og ledsaget av handlers, sauer hundene flyttet gjessene. Antagelig en sau gården har sauer dogs.On denne linken er det en rekke mennesker på Heskeths kan kontakte: jeg er glad for at Mr. og Mrs. Hesketh ikke ønsker gjess skutt, men hvis de er conservationalists hvorfor har de ikke undersøkt hvordan å flytte og redusere gjessene? det er alle her på internett. de kunne få støtte fra Canada geese samfunn og følger 3 enkle trinn ansatt i Stratford upon Avon. en av de mest effektive måtene var å sette gule flytevester, sette hundene på fører og ledsaget av handlers, sauer hundene flyttet gjessene. Antagelig en sau gård har sauer hunder. og fru Hesketh ikke ønsker gjess skutt, men hvis de er conservationalists hvorfor har de ikke undersøkt hvordan å flytte og redusere gjess? Det er alle her på internett. De kunne få støtte fra Canada Geese samfunn og følger 3 enkle trinn ansatt i Stratford upon Avon. En av de mest effektive måtene var å sette gule flytevester, sette hundene på fører og ledsaget av handlers, sauer hundene flyttet gjessene. Antagelig en sau gård har sauer dogs.On denne linken er det en rekke mennesker på Heskeths kan kontakte: Jeg har sympati hvis det er et reelt problem for en liten bonde, men likecan’t hjelp lurer på hvorfor Mr. og Mrs. Hesketh ha ikke søkt hjelp og råd før nå. Kall meg kynisk, men akkurat som anti cull kampanjen er selvsagt å vinne opp pop bønder som ikke har sagt noe under alle ukene av opphetet debatt! Jeg har sympati hvis det er et reelt problem for en liten bonde, men likecan’t hjelp lurer hvorfor Mr. og Mrs. Hesketh ikke har søkt hjelp og råd før nå. Kall meg kynisk, men akkurat som anti cull kampanjen er selvsagt å vinne opp pop bønder som ikke har sagt noe under alle ukene av opphetet debatt! Mr og Mrs Hesketh ha ekte grunner til å støtte cull. Jeg er enig med them.Canada Goose er ikke en truet art. Det er virkelig ikke garanterer alle sentimental bekymring som er uttrykt her.

Leave a reply

Post Comment
Connect with us