Scent Marketing

Canada Goose avduker ny Toronto fabrikk

Written by Neutral Scent Marketing Author, on March 10th, 2010

Canada Goose avduker ny Toronto fabrikk

En burst pipe i april i fjor i front kontorene til trendy parka produsenten ny fabrikk på Bowie Ave., nær Eglinton Ave. W. og Caledonia Rd., Forsinket den planlagte offisielle åpningen til onsdag, forklarte han.

Byggingen av den mye større, 90000 square foot fabrikk som dobler den splitter forrige produksjonskapasitet fra det gamle nettstedet nærheten startet tidlig i 2013, og Reiss hær av plagg kniver og kloakk flyttet tidligere i år.

Fabrikken og de populære jakkene ble heldigvis ikke påvirket av vannrøret problem, men resepsjonen nødvendig månedene av reparasjoner for å få den klar for den offentlige lanseringen, bemerket han.

var en stor overgang for oss, Reiss fortalte reportere da han avduket splashy (og tørr) Canada Goose showroom og produksjon sentrum til journalister.

Selskapet har nylig ansatt ytterligere 200 ansatte for både Toronto beliggenheten og den nylige utvidelsen på sitt Winnipeg produksjonsanlegg.canada goose jakke

Reiss sa konkurrenter aldri tenkt Canada Goose ville vare på grunn av sin insistering på å holde produksjonen i Canada siden farfaren grunnla selskapet i en liten Toronto lageret i 1957.

I løpet av det siste tiåret har vinter utstyr maker økte driftsinntektene med 4.000 prosent og selger i 50 land over hele verden.

en stolt kanadisk suksesshistorie med en sterk fremtid foran seg, sa føderale finansministeren Joe Oliver på båndet kutte seremonien på gulvet, hvor arbeiderne jublet lanseringen. Den nye globale hovedkontor ligger i hans føderale ridning av Eglinton Lawrence.

Imidlertid er den historiske fast ikke lenger er i kanadiske hender. Private equity-selskapet Bain Capital kjøpte aksjemajoriteten i Canada Goose for en ukjent sum i desember i fjor.

gjort oss i stand til å fortsette på vår svært aggressiv vekstbane, Reiss bemerket.

Bain har tidligere investert i en rekke kanadiske selskaper i sine tidlige stadier, inkludert Shoppers Drug Mart, Bombardier Recreational Products og BTI Systems.

Leave a reply

Post Comment
Connect with us