Scent Marketing

Finne den typiske nasjonalfugl

Written by Neutral Scent Marketing Author, on October 24th, 2008

Vi har allerede en nasjonal tre hører hjemme i bare deler av landet. Den lønn bryr seg lite for prærien (Manitoba Maples ikke å være sanne Maples), den boreale skogen, tundraen eller alpine. Den lønn representerer liv og mat, og den store (nå i stor grad ryddet og fragmentert) skogene i Canada ’s East.

Vi har to pattedyr, som begge er sterkt illustrerende for vår europeiske kulturarv.billige canada goose http://www.bluegooserun.top/ Beveren understøttet pelshandelen som drev europeerne dypt inn i den store kanadiske villmarken fra 1500-tallet på. Den kanadiske hesten representerer europeiske bosetningen av de tidligere wildlands. I våre sinn, tilskriver vi hardt arbeidende, drevet personligheter til begge dyrene.

Nå har vi muligheten til å legge til et tredje dyr til rekkene, dette en fugl. Den kanadiske Geographic Society nylig avsluttet sine undersøkelser for sin nasjonale Bird Project. Det hadde bedt interesserte kanadiere å nominere og stemme på de fuglearter som de trodde best reflekterer kanadisk geografi og mer amorfe konsepter kanskje best beskrives som den kanadiske erfaring eller den kanadiske personlighet.

Til slutt, de beste kandidatene inkluderte islom, snøugle, gråskrike / whiskey jack, Canada Goose og svart avkortet chickadee, med storlom ledende at popularitetskonkurranse.

Canada ’s Stortinget som avgjør disse tungtveiende saker, ikke er bundet av populære følelse i denne saken og kan velge hvilken som helst art.

Interessant, våre naboer over vollgrav jobbet med dette spørsmålet for et par år. Når Vancouver (og muligens Lower Mainland) beboerne valgt den svarte avkortet chickadee som 2015 by fugl, stemte de for glib popularitet. Imøtekommende, utadvendt, i stand til å bli venner med fenceposts og villig til å spise ut av skitten hendene på små barn, den svarte avkortet chickadee har også Vancouver kraft av å være en art som kommer fra andre steder, besøkte kysten, likte det og inviterte sin venner og familie å bo, og begynt å kjøpe opp dyre eiendomsmegling.

Noen mennesker kan hevde at beskrivelsen kanskje ikke helt på linje med dagens ’s typisk Vancouver bosatt.

(The vandrefalk vant Vancouver by fugl 2016. Ingen by bird 2017 stemme har oppstått.)

Gitt dens begrensede eget område, kan den svarte avkortet chickadee ikke best representerer alle regioner i Canada, men det absolutt representerer mange kanadiere.

Den islom kan bli hørt ringer i de fleste villmarksområder i Canada som står i motsetning til landet ’s økende urbanisering.

Kanadiske soldater kjemper i Frankrike et århundre siden fått navnet ‘crazy Canucks’ for første gang. Den moniker nå en tendens til å bli brukt i løpet av internasjonale idrettsarrangementer som involverer fart, store høyder og risiko for alvorlige skader. Det ’s også et problem at Ontario allerede har hevdet fuglen som sin egen.

På kysten, har vi tvetydige følelser om Canada gjess. Ønsker vi virkelig å bli representert av en aggressiv, territorielle, skolegård og park sliming dyr?

Geografisk sett snøugle dekker Canada og ganske mye stopper ved den 49. breddegrad. Fuglen er vakker, rolig, med klart blikk og ivrige hørsel. Den foretrekker skogen, men tidvis vandrer inn urbane områder, hvor det trekker publikum det ville heller unngå. Er det fuglen tilsvarende kanadiere? Quebec mener snøugle er Qubcois. Gjør det Canada ’s fugl kan bidra til å bringe de to Solitudes sammen.

Whiskey kontaktene er søt, smart og vennlig. Hvis du ‘har brukt mye tid camping på prærien og i Rockies, du’ ll vet at de ‘re også thieving rascals, noe hyggelig og smilende mens de gjør seg med lunsj. Trenger jeg si mer?

Kanskje, gitt dagens løpet representasjon av dyr som symboliserer kolonialisme, bør vi se på en art som erkjenner vårt land ’s rik, pre eksisterende urfolk arv og bidrar til å gjenopprette forholdet til våre First Nations, inuitter og Mtis naboer.

Leave a reply

Post Comment
Connect with us